Skip to content

Webdizajn UslugeServis Racunara Surcin

Webdizajn Usluge – Servis Racunara Surcin
SEO Optimizacija WordPress Sajtova, Redizajn WordPress Sajtova i Izrada WordPress Sajtova

WEBDIZAJN USLUGE

SEO Optimizacija WordPress Sajtova

SEO Optimizacija WordPress Sajtova CENA:
Cena SEO optimizacije WordPress sajta zavisi od tezine projekta!

Minimalna cena za SEO optimizaciju WordPress sajta je 50+Eura…

SEO OPTIMIZACIJA WORDPRESS SAJTOVA

Tazite odgovor na pitanje “Kako pobediti konkurenciju na Google?”, konkaktirajte nas… Rezultati SEO OPTIMIZACIJE govore sami za sebe… Koliko je brz vas wordpress sajt? Proverite klikom na link: Google PageSpeed Insights

WEBDIZAJN USLUGE - Google PageSpeed Insights

Da bi se neki sajt rangirao visoko u Google pretrazi, mora biti “Mobile Friendly” i mora se ucitavati brzo…
Uporedite to sa sopstvenim internet iskustvom, koliko ste puta kliknuli dugme back kada neka stranica koju zelite da posetite nece da se ucita?

Na brzinu wordpress sajtova utice stvarno puno faktora… Neki od njih su:

– Neodgovarajuca velicina i format slika (Ubacili ste neku sliku u fullHD, ili PNG formatu, zar ne?)

– Izbor WordPress teme za sajt! Postoji zaista puno WordPress tema koje nude razne opcije i mogucnosti, ali ostaje pitanje i velika dilema “Koju WordPress temu izabrati”?

– Koriscenje prevelikog broja WordPress plugin-a… Ok, WordPress plugini zaista olaksavaju posao da odradite nesto sto ne umete, ali da li vam je zaista potrebno vise od 4-5 plugin-a?

Redizajn WordPress Sajtova

Redizajn WordPress Sajtova CENA:
Cena redizajna WordPress sajta zavisi od tezine projekta!

Minimalna cena za redizajn WordPress sajta je 50+Eura…

REDIZAJN WORDPRESS SAJTOVA

Trazite odgovor na pitanje “Kako da svoj websajt ucinim boljim?” , ili “Kako da dobijem vise posetilaca na websajtu?”, na pravom ste mestu!

Ukoliko ste iz nekog razloga nezadovoljni izgledom vaseg WordPress websajta, ili mislite da ne dobijate dovoljan broj posetilaca koliko vas websajt zasluzuje, kontaktirajte nas!

Nekada samo par malih promena u vizuelnom ili tehnickom resenju izrade WordPress websajta mogu napraviti cudo i direktno se odraziti na broj posetilaca, a samim tim i potencijalnih kupaca na vasem websajtu…

Izrada WordPress Sajtova

Izrada WordPress Sajtova CENA:
Cena izrade WordPress sajta zavisi od tezine projekta!

Minimalna cena za izradu WordPress sajta je 100+Eura…

IZRADA WORDPRESS SAJTOVA

Ukoliko razmisljate o izradi WordPress websajta , za fasu firmu, ili kao licni blog, doneli ste pravu odluku! I nalazite se na pravom mestu! WordPress je CMS platforma koja pokrece vise od 40% WWW WEB-A!

WordPress je najjednostavnija platforma za izradu websajtova, jednostavna za rukovanje i odrzavanje! Najbolje od svega, WordPress je platforma koja moze biti instalirana na Srpskom jeziku!

Na internetu mozete pronaci zaista dosta WordPress tutorijala, neke od njih cemo objaviti i na nasem PC BLOG – U, tako da iako nikada niste rukovali websajtom, vrlo brzo cete se snaci…

Pri izradi WordPress websajtova, vodimo racuna o svemu, od vizuelnog dizajna, preko koriscenja samo potrebnih plugin resenja, do toga kako ce vas WordPress websajt izgledati vasim posetiocima, ali i Google Spider-u koji skenira web i odlucuje o rangiranju na Google pretrazvacu!

Ukoliko zelite da imate profesionalan websajt , bilo za licne potrebe ili potrebe firme, uveravamo vas da ste na pravom mestu, i da cete dobiti najbolji odnos cene/kvaliteta usluge u Srbiji!

Najpovoljnija cena za webdizajn usluge na trzistu! Kontaktirajte nas: 0631238070 / pcracunarisurcin@gmail.com