Skip to content

Elektricar Novi Beograd, Elektricar Surcin, , Elektricar Cenovnik –
Popravka Bojlera , Popravka TA Peci , Elektricar Surcin i Novi Beograd…

CENE USLUGA POPRAVKA KVAROVA BOJLERA  BEOGRAD

Zamena elektro instalacije bojlera                                        od 2.000 din

Zamena termostata na bojleru                                                     1.800 din

Zamena grejača na bojleru i čišćenje kamenca                  od 3.000 din

Montaža i demontaža bojlera od 30l-80l                            od 4.000 din

Montaža i demontaža bojlera od 5l-10l                               od 3.000 din

Zamena brinoks creva na bojleru                                          od 1.800 din

Zamena sigurnosnog ventila na bojleru                               od 1.800 din

Popravka Kvarova Bojlera u Novom Beogradu i Surčinu

Popravka kvarova bojlera u Novom Beogradu i Surčinu od strane iskusnog majstora, brzo i profesionalno. Ako Vam je potrebna popravka kvarova bojlera u Beogradu, pozovite nas. Nudimo povoljne cene i kvalitetnu uslugu. Zamena grejača na bojleru, instalacija bojlera kao i sve popravke kvarova obavljamo svakoga dana tokom cele godine. Za hitne intervencije smo dostupni 24h.

Popravku i  sevis bojlera vršimo na teritorijama opština:

Novi Beograd, Surcin, Bežanijska Kosa i Zemun. Servis  poravka bojlera se obavlja za sledeće proizvidjače SIMENS,GORENJE, METALAC,  ARISTON, DOM PANČEVO, MAGNOHROM, ELIN i mnoge druge.

Cene su samo za rad i dolazak (ako je potreban deo za popravku, on se posebno naplacuje). Dolazak je uračunat u cenu i on je 1.200 dinara. Ukoliko se iz bilo koga razloga  ne uradi popravka, dolazak i utvrdjivanje kvara se naplacuje OBAVEZNO    1.200 dinara.

Cene usluga servis popravka bojlera Novi Beograd i Surčin odredjuje se prema tipu i modelu bojlera. Klasičan i protočni bojler imaju različite cene usluge servis popravka bojlera. Danas je život nezamisliv bez ovog uredjaja bele tehnike u svakom stambenom ili poslovnom objektu. Kazani bojlera se proizvode od emajla ili prohroma.  Zapremina bojlera može biti od 5l, 10l, 30l, 50l, 80l. Njihova ugradnja može biti vertikalna i horizontalna. Bojleri manjih kapaciteta  se uglavnom montiraju u kuhinje ili se postavljaju u prostore manjih dimenzija. Manji bojleri koji mogu biti klasični ili protočni su zapremine od 5 litara do 10 litara. Pored struje bojler može raditi na neki drugi vid energije poput gasa. U Beogradu na tržištu se nude bojleri brojnih proizvodjača: Simens, Metalac, Elit, Gorenje,  Ariston, Dom Pančevo, Elin i mnogih drugi. Odabir bojlera treba uskladiti sa potrebama porodice i prostorom gde se postavlja.

Popravka bojlera Novi Beograd i Surčin

Kada bojler ne greje vodu, nema dovoljno tople vode, zujui, pucketa, sijalica svetili a bojler nema tople vode, izbacuje osigurač kada se upali ili postoji drugi kvar na bojleru potrebna je popravka bojlera. Kako je bojler uredjaj bele tehnike neophodan za obavljanje svakodnevnice svaki kvar na njemu izaziva stres. Kupanje dece, pranje kose i sudova, prirpema hrane je svakako otežano kada se ostane bez tople vode iz bojlera. Čim primetite da bojler ne zagreva vodu kao uobičajeno i za to mu je potrebno duže vremena odlaganjem popravke možete napraviti veću štetu na uredjaju. Zamena termostata, grejača, instalacije, sigurnosnog ventila, brinoks creva, čišćenje kamenca iz bojlera su usluge koje pružamo svim fizičkim i pravnim licima. Kada nas pozovete popravka bojlera se radi isti dan bez obzira na kojoj opštini živite u Beogradu. Svaki rezervni deo za bojler nam je dostupan što nam omogućava da brzo i efikasno rešimo kvar bojlera. Dovoljno je da nas pozovete  i kažete u čemu je problem sa vašim bojlerom a sve ostalo je naša briga. Servis i popravka kvarova bojlera Novi Beograd i Surčin vam je dostupna svakodnevno.

Popravka kvarova bojlera u Novom Beogradu i Surčinu

Električni uredjaj za zagrevanje vode to jest bojler satoji se od nekoliko delova i to su: kazan, grejač, termostat, instlacije , flanšna, sigurnosni ventil, brinoks creva. Bojler vrši grejanje vode na jednostavnom principu rada. Iz vodovodne mreže voda putem cevi ili brinoks creva ulazi u kazan bojlera. Kada upalite prekidač za bojler koji se nalazi ispred kupatlia dovodite struju u instlaciju bojlera. Okretanjem termostata sa leve na desnu stranu odredjuje se potrebna količina zagrejane vode. Kada se pokrene termostat pali se grejač koji vrši zagrevanje vode u kazanu. Iz bezbednosnih razloga nikada ne trebate držati termostat na maksimumu. Uključivanjem tuš baterije ili slavine na položaj za toplu vodu iz kazana bojlera će dospeti zagrejana sanitarna voda u njih. Ukoliko jedan deo na bojleru ne funkcioniše ispravno biće onemogućeno korišćenje bojlera. Ako se nadjete u takvoj situaciji i potrebna Vam je popravka kvarova bojlera u Novom Beogradu i Surčinu možete nas pozvati.

Kamenac u bojleru

Taloženjem kamenca u kazanu bojlera dolazi do prestanka rada grejača za bojler. Do prestanka rada bojlera može dovesti starosti bojlera i dotrajale instalacije. Kada grejač u bojleru ne radi dobro dolazi do povećanja potrošnje električne energije. Na pitanje ko popravlja bojler daćemo odgovor.  Za popravku i servis bojlera potrebni su stručni, kvalifikovani i iskusni električari. Uslugu servis popravka kvarova bojlera Novi Beograd i Surčin pružamo na celoj teritoriji grada za sve modele bojlera bilo kog proizvodjača. Radimo montažu i demontažu bojlera bilo da se nalazi u  kupatilu ili kuhinji ili da je u pitanju horizontalni ili vertikalni bojler. Servis za Vas radi svakim danom u toku cele godine. Električara možete zakazati kada to odgovara vama i vašem vremenu. Garanciju dajemo na zamenjene delove tokom intervencije i elektro usluge. Kada naši profesionalni električari obave intervenciju prostor ostaje čist i uredan.

CENE USLUGA SERVIS POPRAVKA TA PEĆI BEOGRAD

Zamena ventilatora TA peći                                                    od 2.400 dinara

Zamena grejača TA peći                                                           od 2.400 dinara

Montaža TA peći                                                                        od 6.000 dinara

Demontaža TA peći                                                                   od 6.000 dinara

Zamena termostata TA peći                                                    od 2.400 dinara

Zamena vatrostalne instalacije TA peći                                od 2.400 dinara

Popravka TA Peći Novi Beograd i Surčin

Popravka TA peći Novi Beograd i Surčin se vrši na celoj teritoriji grada. Popravka TA peći Novi Beograd i Surčin spada u naše redovne usluge koje vodimo kao servis grejnih tela. Povoljne cene, brza usluga po pozivu dolazimo isti dan. Zamena grejača TA peći, termostata i ostale elektro usluge pružaju profesionalni električari. Hitne intervencije obavljamo u najkraćem roku.

Servis i popravka TA peći se vrši na opštinama: Novi Beograd, Surčin, Bežanijska Kosa i Zemun

Cene su samo za rad i dolazak (ako je potreban deo za popravku, on se posebno naplacuje). Dolazak je uračunat u cenu i on je 1.200 dinara. Ukoliko se iz bilo koga razloga  ne uradi popravka, dolazak i utvrdjivanje kvara se naplacuje OBAVEZNO    1.200 dinara.

Povoljne cene usluga servis popravka TA Peći Novi Beograd i Surčin. Cene usluga servis popravka Ta peći odredjuje deo koji je potreban da se zameni ili servisira. Delovi Ta peći koji se mogu menjati ili servisirati su: glavni, sobni i radni termostat, grejač TA peći, ventilator i instalacija TA peći. Kada treba radimo zamenu vatrostalne instalacije, montiramo i demontiramo TA peć kao i prenos peći. Servis TA peći poželjno je uraditi pred grejnu sezonu. Servisirati TA peć znaži očistiti ventilator, pregledati instalacije, proveriti električnie kontakate i veze, ispitati rad termostata i grejača TA peći.  Servis – električar će ubrzo i efikasno kada pozovete otkloniti svaki kvar na vašoj TA peći. Naši električari su stručni i obučeni za sve modele TA peći svakog proizvodjača.

Rezervni delovovi TA peći

U kratkom vremenskom periodu obezbedjujemo svaki rezervni deo za TA peć. Termoakumulaciona peć u odnosu na druga grejna tela ( kotlovi na struju, električni radijatori, kalorifer, grejalice klime) je najmanji potrošač električne energije. TA peć akumulira toplotu u toku noći kada je cena struje dosta jeftinija. Da bi akumulirala toplotu potrebno je oko 8 sati. Svoju toplotnu energiju čuva u šamotnim ciglama kojie se nalaze u peći. Na tržištu se mogu kupiti termoakumulacione peći radne snage od 2,5kw do 6 kilovata.

Servis  za Vas radi svakoga dana 24 sata tokom cele godine i praznicima. Elektro usluge pružamo na svim opštinama grada Beograda. Naši električari su  profesionalci, obučeni i odgovorni u svom poslu. Garanciju dobijate za sve električarske usluge i zamenjene delove prilikom intervencije. Elektro usluge kao i hitne intervencije električara pružamo svim pravnim i fizičkim licima. Kad završe sa radom majstori prostoriju ostavljaju čistu i urednu.